Magic Dance Cup piedalīsies duets Dvīnes

Publicēts: | Atjaunots:


dvīnes Anastasija un Jekaterina Drozdovičas
dvīnes Anastasija un Jekaterina Drozdovičas

5. maijā Ķīpsalā uz deju konkursa “Magic Dance CUP” skatuves kāps ne tikai labākie dejotāji, bet arī spilgti talanti citās mākslas jomās. Šogad dalību apstiprinājis arī krāšņais duets “Dvīnes”, kas kopā ar deju studiju “Most Wanted” veido grandiozu un izsmalcinātu deju šovu. Priekšnesums solās būt gan muzikāli bagāts, gan dejas burvības piesātināts.

Duets “Dvīnes”

Duetā “Dvīnes” dzied dvīņumāsas Anastasija un Jekaterina Drozdovičas (21 gads), kuras jau 10 gadus nopietni nodarbojas ar mūziku. Tīņu gados viņas dziedāja vokālajā ansamblī, vēlāk uzstājās kā duets un pamazām sāka rakstīt savas oriģināldziesmas, kas bija solis uz augšu muzikālajā attīstībā. Ana un Katrīne vērtīgāko muzikālo pieredzi un prasmes apguvušas pie RNB/Soul dziedātāja Reja Hortona, kurš gan nav bijis viņu pirmais skolotājs, bet noteikti viens no visnozīmīgākajiem. “Dvīnes” ir piedalījušās daudzos starptautiskos un vietējos konkursos, kur guvušas vērtīgu pieredzi, taču šobrīd priekšroku dod solokoncertiem, jo vēlas izpausties caur savu mūziku.

Šis konkurss ir izņēmums, jo “Magic Dance CUP” ir deju, nevis dziesmu konkurss. Ana ar Katrīni ir apņēmības pilnas dejot tikpat labi kā deju studijas “Most Wanted” dejotāji, lai sniegtu kvalitatīvu un skatītājiem baudāmu priekšnesumu.

Tas mums ir liels izaicinājums. Deju studijas “Most Wanted” dejotāji ir profesionāļi ar savu izteiktu un mums tīkamu stilu,

Ana un Katrīne
duets Dvīnes, māsas Drozdovičas
duets Dvīnes, māsas Drozdovičas

Jautājot par priekšnesumu un idejām, duets nolemj saglabāt intrigu un paturēt to noslēpumā, atklājot vien to, ka dejošana tiks apvienota ar dziedāšanu. Izrādās, arī dejošanas pieredze viņām jau ir – māsas savulaik mācījušās dejot salsu un pirms neilga laika apmeklējušas dažādas deju studijas.

Mums kā mūziķēm priekšstats par deju veidojas galvenokārt no mūzikas un tās lomas dejā, nevis deju kustībām vai stila – ja deja un mūzika elpo vienā ritmā, tad tieši tas mūs uzrunā.

Ana ir par vienu minūti jaunāka, nekā Katrīne. Lai gan pēc izskata abas māsas ir ļoti līdzīgas, tomēr viņas atzīst, ka raksturi ir atšķirīgi. Visbiežāk sajauc tie, kuri māsas tik tuvu nepazīst, bet pie tā viņas jau esot pieradušas.

“Neveiklākie brīži ir tie, kad mūsu puiši, neredzot mūs, sajauc pēc balsīm. Pēc raksturiem tomēr esam ļoti atšķirīgas – Ana ir aktīvāka, bet Katrīne ir nosvērtāka. Abas esam apņēmīgas un katra ar savu viedokli. Raksturu atšķirības palīdz mums uzturēt harmoniskas attiecības un balansu”

atklāti stāsta abas māsas

Tuvākajos nākotnes plānos abām māsām pirmajā vietā ir izglītība – abas mācās par režisorēm un jau nākamgad saņems bakalaura grādu. Māsas ir apņēmības pilnas tikt skaidrībā, kādā mūzikas virzienā turpmāk darboties. Kā pašas māsas atzīst, jau kopš pēdējiem projektiem viņas ir mainījušās un ir laiks arī citiem parādīt, ka ir nobriedušākas un nopietnākas par pieņemtajiem stereotipiem. Plānos ir gan jaunas dziesmas, gan koncertprogramma un jauns imidžs. Kas zina, varbūt pēc dalības deju konkursā “Magic Dance CUP” duetam radīsies arī nopietnāki plāni deju pasaulē!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.