R-viss, Intars Busulis un DJ Monsta vienojas dziesmā “Karuselis” [Audio]

Publicēts:


R-viss, busulis, DJ Monsta - Karuselis

Dzīves stāstnieks R-viss sadarbībā ar domubiedriem – mūziķiem Intaru Busuli un DJ Monsta – ir izveidojis muzikāli apreibinošu dziesmu “Karuselis”. R-vja teksti, Busuļa balss un DJ Monsta ritmi dziesmā izskan kā dzīvespriecīgs karuselis caur dzīves situācijām, kas uzdzirkstī, vilina un ved piedzīvojumā.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/58028982″ iframe=”true” /]

R-viss, busulis, DJ Monsta - Karuselis

R-viss (īstā vārdā Ervis Apinis) hiphopa scēnā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Tā sākums meklējams 1998. gadā. Savas darbības laikā ir sadarbojies ar dažādiem Latvijas hiphopa pārstāvjiem (Ozolu, Gustavo,Guiseppe). 2006. gadā R-viss izdeva savu debijas albumu “Fokusu pokusu meklējumos”, taču šobrīd mūziķis veido dziesmu ciklu sadarbojoties ar dažādiem domubiedriem. Kā pirmo jāmin 2011. gadā klajā laisto dziesmu “Mailītes” sadarbībā ar Gustavo un DJ Monsta, tāpēc dziesmu “Karuselis” varētu uzskatīt par šī dziesmu cikla turpinājumu.

DJ Monsta (īstā vārdā Uldis Cīrulis) šogad aprit 20 gadu jubileja aktīvā dīdžeja darbībā. Viņa darbības spektrs aptver dažādus mūzikas žanrus. DJ Monsta darbojies gan džeza (NiMo, SimfoNiMo, Riga Groove Electro), gan tautas mūzikas (Biruta Ozoliņa un DJ Monsta) un hiphopa mūzikas projektos (Gustavo). Sadarbība ar R-viss veidojusies jau senāk, bet pirmā kopīgi veidotā dziesma “Mailītes” radusies pagājušajā gadā.

Intars Busulis viens no Latvijas profesionālākajiem un populārākajiem vokālistiem, kura balss tembrs īpaši dzirdams popmūzikas un džeza žanrā. Mūziķis plašu atzinību guvis ne vien Latvijā, bet arī ārvalstīs. Šovasar Intars klausītājus iepazīstināja ar savu jauno dziesmu “Bēbīšu maršs”, kā arī sniedza koncertus Dzintaros, Jūrmalā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.