Deju konkursā piedalīsies arī Diāna Pīrāgs ar Frenku Cesto

Publicēts: | Atjaunots:


Diāna Pīrāgs
Diāna Pīrāgs

Atgādinām, ka jau pēc divām dienām, 5. maijā plkst. 18.00 norisināsies starptautiskais deju konkurss “Magic Dance CUP, kurā piedalīsies labākie un spilgtākie dejotāji, kā arī pašmāju mūziķi un skatuves mākslinieki. Konkursā par uzvaru cīnīsies arī mūziķe Diāna Pīrāgs un viņas saderinātais – mīļotais vīrietis francūzis Frenks Cesto. Šis pāris uzstāsies kopā ar “studioX1” dejotājiem.

Priekšnesums solās būt karstasinīgā latino stilā, kas liks skatītāju gurniem kustēties līdzi!

Diāna Pīrāgs

Konkursā “Magic Dance CUP” Diāna Pīrāgs piedalīsies kopā ar savu saderināto draugu Frenku Cesto – uzņēmēju no Francijas (Frenka tēvs ir no Martinika salas, bet māte – no Francijas). Uzaicinājumu piedalīties izteica Latvijas Latino deju federācijas prezidente un “studioX1″ direktore Jutas Vanaga.

Es nolēmu piedalīties, jo latino un dejas ir mana dzīve. Frenks vienmēr mani atbalsta, tādēļ mēs ar prieku piekritām pieņemt izaicinājumu piedalīties abi kopā. Mēs dejosim un dzīvosim uz skatuves.

Diāna Pīrāgs
Diāna Pīrāgs un Frenks Cesto
Diāna Pīrāgs un Frenks Cesto

Diāna un Frenks savas dejotprasmes jau ir iemēģinājuši kizombas pasākumā, kurš notika Rīgā šī gada 9. janvārī: “Mēģinājām dejot arī salsu un bačatu. Bija patiešām interesanti! Pasākumā arī iepazināmies ar mūsu konkursa priekšnesuma horeogrāfu Ivanu Salazaru (Ivan Salazar), kurš ir ļoti apdāvināts cilvēks no Kubas!”

Diānas tuvākie nākotnes mērķi ir gatavošanās mūzikas festivālam Uzbekistānā, kurš notiks augustā, kur viņa ne tikai dziedās, bet arī kopā ar Frenku dejos “Magic Dance CUP” deju konkursam sagatavoto priekšnesumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.