I Share a Book – grāmatu apmaiņas platforma Miera ielas republikā

Publicēts:


Book swapping by nSeika on flickr
Book swapping by nSeika on flickr

Otrdien, 19. jūlijā, plkst. 20.00 Miera ielas kafejnīcas DADcafe telpās darbu sāks projekts “I Share a Book“, kas kalpos kā dalībniekiem mīļu un Latvijā bieži vien grūti atrodamu grāmatu apmaiņas punkts. Atklāšanas vakarā kopā ar režisoru Valteru Sīli un uzņēmēju Kristoferu Ritovu lasīsim dzirkstelīgus Vinnija Pūka piedzīvojumus un spēlēsimies ar saviem un citu stāstiem, klausīsimies grupas “Kaķis maisā” solistes Martas Ritovas mūzikā un iemalkosim glāzi viegla šampānieša.

Book swapping by nSeika on flickr
Book swapping by nSeika on flickr

Lai piedalītos grāmatu apmaiņas kustībā, ikviens interesents aicināts nogādāt kafejnīcā vismaz vienu sev mīļu grāmatu, kas izlasīta krāj putekļus un varētu ar savu saturu priecēt arī citus lasītājus. Grāmata nonāks DADcafe apmaiņas grāmatu plauktā un būs pieejama projekta “I Share a Book” dalībniekiem, taču paliks tās saimnieka īpašumā. Savukārt grāmatas saimnieks varēs doties mājās ar jaunu lasāmvielu no apmaiņas literatūras klāsta.

Uz pasākumu līdzi ņemamā grāmata drīkst būt jocīga, profesionāla, muļķīga, izcila, reta vai vienkārši mīļa, atnestajai mantai “dreskoda” nav.

Projekts tapis, lai veicinātu lasīšanas un savstarpējās dalīšanās kultūru Latvijā, kā arī estētiskā un neformālā gaisotnē sniegtu plašāku piekļuvi grāmatām, kas pasūtītas ārvalstu interneta vidē vai paguvušas pazust no vietējo veikalu plauktiem.

“I Share a Book” idejas autori ir Banku Augstskolas maģistra programmas “Uzņēmumu vadīšana radošajās industrijās” studenti. Projekta īstenošana norit ciešā sadarbībā ar DADcafe.

Sīkāku informāciju par projektu varat iegūt, sazinoties ar projekta koordinatori Elīnu Beliju, tel.: 28 33 97 61, e-pasts: i.share.a.book@gmail.com. Grāmatas gaidīsim no otrdienas, 19. jūlija, kafejnīcā DADcafe Rīgā, Miera ielā 17.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.