Māksla ieslodzījuma vietā, joprojām ir māksla – seminārs Mākslas aktivitātes ieslodzījumu vietās


Prison Fellowship Latvia logo

LKA Latvijas Kultūras koledžā notiks seminārs “Mākslas aktivitātes ieslodzījumu vietās”, ko rīko sadarbībā ar biedrību “Prison Fellowship Latvija”.

28.februārī Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas rīkotais bezmaksas apmācību un pieredzes apmaiņas seminārs iepazīstinās ar dažādu mākslas un radošo aktivitāšu organizēšanu ieslodzījuma vietās.

Seminārs notiks no plkst. 9:30 līdz 17:00 LKA Latvijas Kultūras koledžas telpās, Bruņinieku ielā 57, Rīgā.
Seminārā aicināti piedalīties dažādu mākslas, kultūras un sociālo jomu pārstāvji, kurus interesē mākslas un radošo aktivitāšu organizēšana ieslodzījumu vietās. Seminārs būs noderīgs gan dalībniekiem ar pieredzi šādu norišu īstenošanā, gan tiem, kuri vēlas šādās aktivitātēs iesaistīties nākotnē un iegūt informāciju par mākslas formu izmantošanas praksi ieslodzījumu vietās Latvijā.

Prison Fellowship Latvia logo
Dalību seminārā lūdzam pieteikt līdz š.g. 25. februāra plkst. 17:00, savu kontaktinformāciju, vārdu un uzvārdu sūtot uz e-pastu gita.senka@lkk.gov.lv Tālrunis papildus informācijai – 29524235. Semināra darba formas būs interaktīvās lekcijas, meistarklases un pieredzes apmaiņas diskusijas dalībnieku starpā. Programmā iekļautas tādas tēmas kā Mākslas aktivitāšu nepieciešamība ieslodzījuma vietās un pamatojums, pedagoģiskās un komunikācijas prasības mākslas aktivitāšu īstenošanai, kā arī ieslodzīto personības raksturojums, kognitīvie procesi un saskarsmas īpatnības ieslodzījuma vietās. Seminārā uzstāsies Ieslodzījuma vietu pārvaldes un LKA Latvijas Kultūras koledžas pārstāvji.

Par dalību seminārā tā apmeklētāji saņems TCOT sertifikātu.

Seminārs tiek organizēts projekta “Cred-Ability” ietvaros, kas paredz apmācības programmas izveidi ar mērķi sagatavot speciālistus mākslas priekšmetu pasniegšanai un radošo aktivitāšu organizēšanai ieslodzījuma vietās. Tāpat projektā LKA Latvijas Kultūras koledža ar biedrību “Prison Fellowship Latvija” sadarbosies radošajā un pētnieciskajā darbā par kultūras un mākslas aktivitāšu īstenošanu ieslodzījuma vietās, konferenču organizēšanā, zinātniski pedagoģiskās un metodiskās pieredzes apmaiņā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.