Pīters Broderiks koncertēs kopā ar Sinfonietta Rīga stīgu kvartetu un Emīla Dārziņa jaukto kori

Publicēts:


Peter Broderick

Pasaulē populārais mūziķis Pīters Broderiks koncertēs kopā ar „Sinfonietta Rīga” stīgu kvartetu un Emīla Dārziņa jaukto kori

18. martā plkst. 19:00 Rīgas Domā notiks biedrības „Ascendum” atbalstītā projekta „Mans Doms” organizētais Pītera Broderika (Peter Broderick) koncerts, piedaloties „Sinfonietta Rīga” stīgu kvartetam un Emīla Dārziņa jauktajam korim. Visi ienākumi no nopirktajām koncerta biļetēm tiks novirzīti Rīgas Doma jaunās vitrāžas „Ar degsmi par brīvu Latviju” izveidei.

Pasaulē atzītais amerikāņu dziesminieks Pīters Broderiks, kas ne tikai veiksmīgi darbojies dāņu indiroka grupā “Efterklang”, bet arī turpina papildināt savu soloalbumu skaitu, Latvijā koncertēs otro reizi. Tomēr šoreiz mūziķis koncertam izvēlējies neierastu vietu – Rīgas Domu , kur 18. martā plkst. 19:00 uzstāsies kopā ar Latvijas mūziķiem – “Sinfonietta Rīga” stīgu kvartetu un Emīla Dārziņa jaukto kori. Šādu iespēju māksliniekam piedāvājusi sabiedriskā kustība “Mans Doms”, kas ienākumus no nopirktajām koncerta biļetēm izmantos Rīgas Doma jaunās vitrāžas “Ar degsmi par brīvu Latviju” izveidei.

Peter Broderick

“Šajā koncertā man pirmo reizi būs iespēja izpildīt vairākas dziesmas no mana pirmā albuma “Float”. Ar stīgu un kora palīdzību, es beidzot tās spēšu atskaņot koncertā. Tāpēc vakara pirmajā daļā izskanēs pieci “Float” albuma skaņdarbi, bet otrajā daļā tiks atskaņotas vairākas jaunas vokālās mūzikas kompozīcijas, kuras es izpildīšu kopā ar kori un stīgām. Uzstāšanos Rīgas Domā kopā ar šiem mūziķiem uzskatu kā neatkārtojamu izdevību,” tā par tuvojošos koncertu stāsta pats Broderiks.

Biļetes nopērkamas iepriekšpārdošanā eKase.lv un Rīgas Doma kasē. Biļešu cena: EUR 10.00 (7.03 LVL); Studentiem, skolniekiem, pensionāriem: EUR 7, (LVL 4,92); Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas. Biļešu cena koncerta dienā: 15 EUR (LVL 10,53).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.