Uz NABAKLAB bez uzvalka!


Arī mums dažreiz patīk aiziet uz kādu Rīgas nakts izklaides vietām, un tajās retajās reizēs gadās arī apmeklēt NABAKLAB. Domāju, ka katram jau izstrādāts savs “Rīgas klubu maršruts”, kad vakara gaitā apmeklējot vairākus, beigās ir vēlme kādā palikt. Tā nu ir sanācis, ka tīnu gadi jau sen aiz muguras, bet HC mūzika joprojām sirdī, kā arī NABAKLAB ir paticis, un pa dienu bijuši nozīmīgi pasākumi, lai būtu nepieciešamība pieklājīgāk apģērbties.

pustukšs klubs BASEINS ar Tomu Grēviņu

Tā kā mūsu nelielajai grupiņai maršruts gandrīz vienmēr beidzas vienā vai otrā vietā, tad no Omas Briljantu “laimīgās stundas”  stundas devāmies uz pustukšo jaunatvērto klubu BASEINS, kur pie pults ieraudzījām Tomu Grēviņu grozām mūzikas skaņas. Tika nolemts, ka klubs BASEINS vēl nav tik populārs vai arī līdzīgi kā kādā citā, publika ierodas stipri vēlāk… devāmies prom.

NABAKLAB bez uzvalkiem

Tālāk ceļš veda uz NABAKLAB, cerībā, ka vismaz kaut kur piesēst un paklausīties mūziku, kura patiktu vismaz jebkuriem dieviem no kompānijas. Pie ieejas mums tika paziņots ka maksas pasākums – 1Ls. Nu neko, varam arī samaksāt. Vakara “nodeva” pie alus un mūzikas, tā teikt. Bet tad mums pateica, ka mums jau noteikti nepatikšot, jo šodien spēlē “ļoti slavena vācu HC grupa”. Uz jautājumu kāda, diemžēl jaunietis nevarēja atbildēt, bet esot ļoti laba. Tā arī neiegājām, toties jautrā noskaņojumā, ko sagādāja jaunietis devāmies uz I LOVE YOU.

No tā arī mācība – uz “alternatīvās mūzikas” klubiem jādodas bez uzvalka 🙂

PS. tā slavenā grupa bija UNITED AND STRONG, kuri spēlējot metalcore; info par pasākumu, kurš notika.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.