Liepājas Karostas bērnu diena (+foto)

Publicēts:


Pagājušajā sestdienā, 12. septembrī, jauniešu organizācija IMKA Liepāja rīkoja pasākumu Liepājas bērniem “Karostas bērnu diena“, kurš norisinājās nu jau trešo gadu, tādējādi kļūstot par Liepājas un īpaši Karostas bērnu iemīļotu tradīciju.

foto no Liepājas Karostas bērnu dienas

Pasākums sākās pulksten 11.00 un ilga līdz pat pulksten 17.00. Kopumā aktivitātēs piedalījās vairāk, nekā 60 bērni gan no Karostas, gan citām Liepājas daļām, kas ir krietni vairāk, nekā citus gadus. Šogad pasākuma tematika bija veselīgs uzturs. Bērni un jaunieši piedalījās dažādās sportiskās un izklaidējošās aktivitātēs, komandu sacensībās, ieturējās ar veselīgu dārzeņu zupu un beigās tika arī pie organizatoru sarūpētajām balviņām. Šogad Karostas bērnu dienu rīkot palīgos nāca “Jaunatne ar misiju” jaunieši no Valdemārpils, ar kuriem IMKA Liepāja jauniešiem ir jau vairākas idejas kopīgiem nākotnes pasākumiem.

foto: Kartostas bērnu diena 2009Karostas bērnu diena 2009

Šogad “Karostas bērnu dienu” organizatoriem ir izdevies noorganizēt pašu spēkiem, bez piesaistīta finansējuma, kas pierāda to, ka arī laikā, kad mūsu valsts atrodas ne tik spožā ekonomiskā situācijā, viss kas ir nepieciešams ir vien laba ideja un gribasspēks.

Vairāk foto: www.imka-liepaja.lv