23., 24. un 26. novembrī Eiropas Valodu dienas 2010

Publicēts:


Šogad, 23., 24. un 26. novembrī Rīgas Ekonomikas augstskolas telpās Strēlnieku ielā 4a laikā no plkst.18:00 līdz 21:00 AEGEE-Rīga piedāvā lielisku iespēju ikvienam interesentam bezmaksas piedalīties Eiropas Valodu dienās.

Eiropas Valodu dienas 2010

Pieredzējuši valodu pasniedzēji un ārzemju jaunieši pusotras stundas laikā iepazīstinās ar savu valodu un kultūru. Katrs pasākuma dalībnieks varēs izvēlēties vienu vai vairākas sev sirdij tuvākas vai vēl līdz šim nedzirdētas valodas, kuras vēlēsies apgūt, un brīvā, nepiespiestā gaisotnē iepazīt tās kopā ar citiem interesentiem. Ikvienam būs lieliska iespēja apgūt lietderīgas frāzes ikdienas komunikācijai, iemācīties īsus, praktiskus izteicienus, kā arī gūt ieskatu cittautu kultūrās, iepazīt jaunus cilvēkus, aktīvi dziedāt, dejot, skatīties kino un pat nobaudīt nacionālo virtuvi. Tāpat visiem valodu dienu apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos un vinnēt vērtīgas balvas.

Pasākuma ietvaros paredzētas 14 dažādu valodu lekcijas. Būs iespēja apmeklēt norvēģu, spāņu, itāļu, portugāļu, arābu, gruzīnu, ivritz, bulgāru, grieķu, lietuviešu un ar valodu centra “BalticMedia” atbalstu ķīniešu valodu. Sadarbībā ar Rīgas Kultūru vidusskolu notiks arī franču un japāņu valodu lekcijas, bet LNS Zīmju valodu centrs visiem interesentiem piedāvās apgūt zīmju valodu.

Sīkāka informācija par AEGEE-Rīga Eiropas Valodu dienām un lekciju grafikiem atrodama AEGEE-Rīga mājas lapā: www.aegee-riga.lv.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.