Bruno Mars debijas albums Doo-Wops and Hooligans Latvijā

Publicēts: | Atjaunots:


Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans
Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans

No janvāra vidus Latvijā pieejams mūzikas izdevniecības “Warner Music” apgādā klajā nākušais amerikāņu dziedātāja Bruno Mars debijas albums “Doo-Wops and Hooligans“.

Bruno Mars

Havaju salās dzimušā mūziķa Bruno Mars jeb īstajā vārdā Peter Hernandez karjera pēdējā gada laikā attīstījusies neticamā ātrumā. Pirms solo karjeras uzsākšanas Bruno Mars bija pazīstams kā daļa no producentu trio “The Smeezingtons”, kas palīdzējis radīt hitus tādām popzvaigznēm kā Flo Rida, Sugababes, K’naan un Justin Bieber.

Strauju popularitāti Bruno Mars iemantoja, kā viesvokālists piedaloties “The Smeezingtons” producētajos skaņdarbos – B.o.B. “Nothin’ On You” un Travie McCoy “Billionaire”. Kā “Nothin’ On You” un Cee Lo dziesmas “F**k You” līdzautors Bruno Mars nominēts “Grammy” balvai. Kopumā viņš izvirzīts 7 “Grammy” nominācijām, kā arī Britu balvai un “NAACP Image Awards”.

Videoklips dziesmai Grenade

Nupat viņš kļuvis par vienīgo vīriešu kārtas izpildītāju pēdējo 13 gadu laikā, kam izdevies sasniegt ASV singlu topa virsotni ar pirmajiem diviem singliem – “Just The Way You Are” un “Grenade”.

Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans
Bruno Mars – Doo-Wops & Hooligans

Albuma nosaukums “Doo-Wops & Hooligans” raksturo tajā iekļauto dziesmu stilu un noskaņu: “Doo-wop ir īpašs mūzikas stils, kuru klausījos, kad biju mazs, šīs dziesmas patiks meitenēm, bet “hooligans” domātas puišiem. Arī manī apvienota gan romantiskā, gan huligāniskā puse,” stāsta Bruno Mars.

Žurnāls “Rolling Stone” Bruno Mars debijas albumu “Doo-Wops & Hooligans” nodēvējis par gada debiju popmūzikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.