Dirty Deal Cafe viesosies Torstens Rīmans

Publicēts:


Par godu Latvijas Valsts svētkiem 18. novembrī plkst. 19.00 Dirty Deal piedāvā neizmirstamu vakara koncertu, vācu dziesminieka Torstena Rīmana izpildījumā.

Rīmana balss dzied, čukst un kliedz viņa klausītājiem tieši dvēselē. Uz skatuves, mūziķim nepārtraukti mijot klavieru, akordeona un ģitāras spēli, tiek radīta tā nevaldāmā enerģija, ko izstaro arī visas viņa dziesmas. Rīmans vienlīdz meistarīgi pārvalda gan balādes žanru, gan salsu, tango un rokenrolu.

Gētes institūta uzdevumā Torstens Rīmans ir apceļojis jau Alžīriju, Baltkrieviju, Bosniju, Igauniju, Kazahstānu, Kirgizstānu, Horvātiju, Latviju, Lietuvu, Čehiju un Ungāriju.

1964. gadā dzimušais mākslinieks jau 20 gadus darbojas kā brīvais mūziķis, tekstu autors, komponists, aktieris un estrādes mākslinieks. 1996. gadā Torstens Rīmans saņēma Vācijas mūzikas apvienības apbalvojumu kā “Bester Songwriter” un ir ieguvis 2. vietu VFR šansonu konkursā “Zarah 2001”.

“Rīmans savaldzina publiku ar savu kaislību, iegūst publikas simpātijas, nedziedot pēc tās stabules. Ar mīlestību un izjusti viņš attēlo savu dziesmu situācijas un cilvēkus, neieaijājot savus klausītājus.”

Ļaujieties arī Jūs šī dziesmu poēta valdzinājumam!

Dirty Deal Cafe palutinās jūs arī ar īpašu svētku ēdienkarti- gardiem ēdieniem no vislabākajiem Latvijas lauku produktiem- svaigi dārzeņu paukšķi,rudens iesmiņi, kartupeļu čipši ar mencas pastēti, kartupeļu un dzelteno zirņu gaisīga biezputra ar medījumu gaļu vai zivi un daudziem citiem gardumiem.

Ieeja bez maksas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.