Kylie Minogue Rīgas koncerts būs 4D

Publicēts:


Pateicoties unikālajam risinājumam, kurš nodēvēts par “Sļakatu zonu”, apmeklētājiem būs iespēja baudīt 4D koncertu. Koncerta laikā tiks izmantoti aptuveni 42 tūkstoši litru ūdens, kas tiks transformēts iespaidīgā šovā – strūklakās, lietus aizkaros un strūklās, kas uzšausies līdz pat 30 metru augstumam. Ūdens šovu koncertā nodrošinās tie paši dizaineri, kas izveidojuši iespaidīgos ūdens priekšnesumus “Bellagio” viesnīcā Lasvegasā un Volta Disneja atrakciju parkā Kalifornijā.

Kylie Minogue 4D Aphrodite Les Folies

Turnejai “Aphrodite Les Folies” būs ekstravagantākā, tehnoloģiski modernākā un neparastākā skatuve, kas līdz šim uzbūvēta arēnā. Sirds veida formas skatuvē tiks izmantots 1 miljons kustīgu objektu un tajā būs iebūvēti septiņi lifti. Tehnikas transportēšanai kopumā tiks izmantotas 20 kravas automašīnas, no kurām 10 pārvadās tikai skatuvei nepieciešamo vien.

Skatuves iekārtu svars sastāda 45 tonnas, bet tās kopējā vērtība ir 25 miljoni ASV dolāru. Skatuves uzstādīšanu veiks pasaulē lielākā skatuves kompānija “TAIT Tower of Limit”, kuras klientu vidū ir tādas zvaigznes kā “The Rolling Stones”, “U2”, Madonna, Britnija Spīrsa, Džastins Timberleiks, Rodžers Voters ar šovu “The Wall” u.c.

Gaismu dizainu veidojis Niks Vaithaus (Nick Whitehouse), kurš strādājis arī pie dziedātājas “Kylie X 2008” tūres. Jaunajā šovā tiks izmantoti vairāk nekā 600 gaismas avoti, no kuriem vairāk nekā puse būs pasaulē modernākie kustīgie starmeši.

resurss: fbi.lv

šova nodrošināšanā būs iesaistīti vairāk nekā 120 cilvēku, ieskaitot 20 dejotājus, mūziķus un gaisa akrobātus. Koncerta laikā tiks demonstrēti apmēram 200 kostīmi!

Lai uzstāšanās laikā šova dalībniekus ātri pārvietotu no punkta A līdz punktam B, tiks izmantota speciāla “lidošanas” sistēma, kuras ideja aizgūta, iespaidojoties no “Zirnekļcilvēka” teatrālā šova Brodvejā, Ņujorkā.

Koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka: “Kailijas Minogas šovs Latvijas koncertdzīves vēsturē ieies kā koncerts ar tehniski komplicētāko un netipiskāko skatuvi, kas jebkad uzbūvēta arēnā. Pirmoreiz apmeklētājiem būs iespēja vērot 4D šovu, izbaudot līdz šim nebijušu koncerta vērošanas pieredzi. Tas ir absolūti neticami! Kailijas šova nodrošināšana būs viens no visu laiku nozīmīgajiem mūsu koncertaģentūras darbiem.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.