Latviešu sapnis Leduspagrabā: izstāde Valmierā

Publicēts:


No galerijas “Istaba” Rīgā Latviešu sapnis pārceļo uz Valmieras Valsts ģimnāzijas galeriju “Leduspagrabs”, kur no 2011. gada 14.–9. maijam norisināsies Agneses Bules izstāde “Latviešu sapnis Leduspagrabā”.

Leduspagrabs. Latviešu sapnis plakāts 2011.

Ir novērots, ka sapņus var uzkrāt gan maisos, gan zilos gaisos, gan istabās, gan pagrabos, bet kur to darīt vislabāk vēl īsti nav noskaidrots. Iespējams, ka, tuvojoties pavasarim, tieši pagrabs ir vispiemērotākā vieta Latviešu sapnim, jo, lai ilgāk uzglabātos, ir ieteicams uzturēties vēsumā, un iespējams, ka tieši Valmieras Leduspagrabs dos Latviešu sapnim labu iespēju tikt iesaldētam nākošajām paaudzēm.

Leduspagraba ekspozīcijā būs skatāmi Latviešu sapņa darbi, kas tapuši pēdējās desmitgades laikā. Jāatzīmē, ka Latviešu sapņa izstāde Latviešu sapņa projekta pastāvēšanas vēsturē Valmierā būs klātesoša jau trešo reizi. Tas norāda uz augsto Valmiera pilsētas iedzīvotāju sapņošanas radītāju.

Latviešu sapnis izsaka īpašu pateicību Valmieras Valsts ģimnāzijas absolventam Valteram Māziņam par atbalstu izstādes “Latviešu sapnis Leduspagrabā” tapšanā un Latviešu sapņa fanu kluba nodibināšanā.

Izstāde Valmieras Valsts ģimnāzijas galerijā “Leduspagrabs” L. Paegles ielā 40 atvērta katru darba dienu no plkst. 9.00–17.00. Tikšanās ar Latviešu sapņa autori, mākslinieci Agnesi Buli paredzēta 27. aprīlī.

Latviešu sapnis, www.latviandream.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.