Piesakies Musical Joseph – muzikālai nometnei Vācijā

Publicēts:


Biedrība “Kultūras aktīvistu apvienība “Opā”” aicina pieteikties jauniešus no 15-18 (ieskaitot) gadiem muzikālai nometnei Vācijā. Projekts “Musical Joseph” norisināsies Berlīnē no 17. līdz 30. jūlijam. Divu nedēļu laikā jaunieši strādās četrās darba grupās: dziedāšana, dejošana, muzicēšana un aktiermāksla, veidojot kopīgu mūziklu. Aicinām jauniešus pieteikties uz e-pastu: apvieniba.opa@gmail.com, sūtot savu CV un motivācijas vēstuli.

Nometne “Musical Joseph” norisinās jau vairākus gadus un to organizē biedrība Vācijā “Eventusberlin”. Palašāk ar biedrību var iepazīties mājaslapā eventusberlin.de.

Muzikālajā nometnē ik gadu pulcējas ap 20 jauniešu, kas kopīgiem spēkiem, dažādu treneru pavadībā, gatavo mūziklu. Aicināti piedalīties jaunieši, kas aizraujas ar muzicēšanu, dziedāšanu, dejošanu vai aktiermākslu. Mūziklā var darboties grupās, bet ir iespēja arī parādīt savu talantu uzstājoties ar solo priekšnesumu.

Šogad nometne norisināsies divās vietās Kinderwald Tegeler Forst un Haus Holon Konradshöhe (www.Kinderwald-Berlin.de). Projektā dalību ņems jaunieši no Vācijas, Rumānijas, Nīderlandes, Dānijas un Latvijas. Latviju pārstāvēs 5 jaunieši un grupas līderis. Dalības maksa divu nedēļu garajam muzikālajam projektam 150 Eur. Dalības maksā iekļauta apmešanās vieta, treneru nodarbības, aparatūras, ēdināšana un ceļa izmaksas.

Aicinām pieteikumus sūtīt uz e-pastu: apvieniba.opa@gmail.com sūtot savu CV un motivācijas vēstuli līdz 12. jūnijam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.