Pop-up galerija IKRS atgrieža arī šogad! Berga Bazārā.

Publicēts:


Prieks paziņot tiem lasītājiem, kuri interesējās par pavisam jauno mākslinieku pop-up galeriju IKRS.  Arī šogad tā notiks tāpat kā pagājušajā gadā, tikai nedaudz citā vietā – Berga bazārā.

Jau otro gardu norisinās mākslas skolu audzēkņu iniciatīva – pavisam jauno mākslinieku pop-up galerija “ikrs”, kurā var iepazīties ar jauno mākslinieku darbiem, kā arī tos iegādāties.

Jauno mākslinieku pop-up galerija “ikrs” šogad darbojas Berga Bazārā – tukša biroja telpās pretī restorānam Murales, blakus Stendera ziepēm (ieeja no Dzirnavu ielas). Arī šogad “ikrā” Jāņa Rozentāla mākslas vidusskolas – Rozīškolas – un Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas (RDMV) audzēkņi piedāvās savus eļļas gleznojumus, zīmējumus, grafikas, keramiku, apgleznojumus un lelles.

Tradīcija izstādīt un piedāvāt pavisam jauno mākslinieku darbus aizsākās pagājušajā gada decembrī, kad “ikrā” ar saviem darbiem piedalījās ap 50 jauno mākslinieku. Pagājušo gadu galerija darbojās Brīvības ielā pie viesnīcas Radisson, kur tagad atrodas radio 101.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.