Skolniekiem: Mana kā Valsts prezidenta uzruna Latvijai dzimšanas dienā


Viesošanās Smiltenes vidusskolā. Prezidents Raimonds Vējonis.
Viesošanās Smiltenes vidusskolā. Prezidents Raimonds Vējonis. Autors: Toms Kalniņš, Latvijas Valsts prezidenta kanceleja

Aicinām skolēnus radošā konkursā veidot uzrunu Latvijas dzimšanas dienā. Valsts prezidenta kanceleja aicina visu Latvijas skolu 5.-12. klašu skolēnus piedalīties radošo darbu konkursā un uzrakstīt eseju vai izveidot video, kas veltīts tēmai “Mana kā Valsts prezidenta uzruna Latvijai dzimšanas dienā“.

Viesošanās Smiltenes vidusskolā. Prezidents Raimonds Vējonis.
Viesošanās Smiltenes vidusskolā. Prezidents Raimonds Vējonis. Autors: Toms Kalniņš, Latvijas Valsts prezidenta kanceleja

10 labāko darbu autoriem pirms Latvijas dzimšanas dienas būs iespēja tikties ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni un apmeklēt Valsts prezidenta rezidenci – Rīgas pili, bet trīs pirmo vietu ieguvējiem būs iespēja kopā ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni 18.novembrī Latvijas Republikas Proklamēšanas dienas koncertā teikt savu uzrunu visai Latvijai.

Konkursa mērķis ir veicināt skolēnu patriotismu un pilsonisko līdzdalību, kā arī sekmēt skolēnu interesi par Latvijas valstiskumu un Valsts prezidenta institūciju.

Vērtējot darbus, tiks ņemta vērā autora vai skolēnu komandas radošā ideja, darba oriģinalitāte un darba atbilstība konkursa tēmai.

Darbus skolēni aicināti iesniegt līdz 2017. gada 23. oktobrim (ieskaitot). Rakstiskās esejas aicinām sūtīt uz e-pasta adresi konkurss@president.lv, norādot konkursa dalībnieka vārdu, uzvārdu, skolu, klasi, kontakttālruņa numuru un e-pasta adresi. Video nepieciešams ielādēt kādā no failu glabāšanas pakalpojumu sniedzēju sistēmām (piemēram, failiem.lv) un attiecīgo saiti kopā ar konkursa dalībnieku vārdu, uzvārdu, skolu, klasi, kontakttālruņa numuru un e-pasta adresi nosūtīt uz e-pastu konkurss@president.lv.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.