TAKE 6 albums The Most Wonderful Time of The Year

Publicēts: | Atjaunots:


a capella Take 6
a capella Take 6

2010. gada nogalē nāca klajā ilgi gaidītais Take 6 albūms “The Most Wonderful Time of The Year”.

Jaunais albūms satur pilnīgi jaunas, nupat ierakstītas svētku dziesmu versijas, daļa no tām ir 20. gs, populārās Ziemassvētku tēmas, kā “Sleigh Ride”, “I’ll Be Home for Christmas,” “White Christmas,” arī tituldziedziesma The Most Wonderful Time of The Year”, kā arī vairāki Eiropā iecienīti korāļi no vēl senākiem laikiem – “It Came Upon a Midnight Clear” un “I Saw Three Ships”.

Albūms ieturēts tīrā a capella stilā – nekādu pavadījumu, bet tieši šādā veidā līdz klausītājiem vislabāk nonāk perfektā un izsmalcinātā melodiju harmonizācija patiesā Take 6 stilā. Iepriekšējo albūmu – “We Wish You A Merry Christmas” Take 6 ierakstīja 1999. gadā.

Rīgas koncertā 30. novembrī 19.00 Kongresa nama koncertā būs dzirdami skaņdarbi no Take 6 pēdējo divu albūmu ierakstiem, kas izpelnījušies sevišķu kritiķu un klausītāju ievērību. Vispirms tas ir 2008. gada albūms “The Standard”. Kā jau liecina nosaukums, tajā ietvertas melodijas no džeza zelta fonda. Jau no pirmajām “Sweet Georgia Brown” notīm klausītājam kļūst skaidrs, ka tas būs izcils muzikāls baudījums. Albūma ierakstā dalību ņēma arī tādas R&B zvaigznes, kā Aaron Neville un Brian McKnight, kā arī džeza veterāni George Benson, Al Jarreau un Jon Hendricks. Kritiķu vērtējums bija vienbalsīgs – vēl trīs Grammy nominācijas Take 6 kontā…

a capella Take 6
a capella Take 6

Biļetes vēl iespējams iegādāties visās Biļešu serviss kasēs un internetā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.