Very Cool People – Cool people’s house (bezmaksas lejuplāde)

Publicēts:


Jazz-funk grupa VERY COOL PEOPLE izdod jaunu singlu “COOL PEOPLE’S HOUSE”. Singls tika ierakstīts jau pirms kāda laika, taču līdz šim netika publicēta. Dziesma tika sarakstīta 2010. gadā, kā koncertu “opening dziesma”, taču līdz šim arī koncertos tā nav spēlēta. Singls “Cool people’s house” ir īpašs ar to, ka viens no grupas dalībniekiem šajā dziesmā ir dzirdams dziedam “Very cool, very cool people house, very cool cool people house”, ko līdz šim puiši vēl nav piekopuši, parasti vokālo daļu uzticot kādam no pieaicinātajiem grupas viesiem. Skaņdarbā arī pirmo reizi ir dzirdami abi VCP saksafonisti, Toms Rudzinskis un Artis Ločmelis, spēlējam vinlaicīgi.

Very Cool People - Cool people's house (singla vāciņš)

Noklausies Cool people’s house!

Šim singlam arī drīzumā nāks klajā videoklips, kuru veido grafiskā dizanere Liene Rubane. Pie klipa darbs notiek jau 3 mēnešus un 2011. gada martā to plānots publicēt.

“Viss video sastāvēs no grafiskiem elementiem, kuru kustības/formas un krāsas tiks veidotas atbilstoši “Cool people house” ritmam un mūzikai. Šīs ir manas sublektivās sajūtas un mana ritma izjūta par atbilstošo skaņdarbu. Šo metodi es varētu nosaukt – infographics, kas ir mūsdienu aktualitāte grafiskajā dizaina un medijos. Šis stop motion darbs ir skaņas/trokšņu vizualizācija..” tā māksliniece Liene Rubane par videoklipu.

Singls pieejams bezmaksas lejuplādei: www.verycoolpeople.org, kā arī www.platforma.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.